Уют и достъпен лукс
за вашата почивка

Хотел Рила ви посреща в 62 реновирани стаи, в подножието на планина Рила. Последните години отделихме внимание към всеки детайл в обновяването на интериора на хотела и стаите. Сега с радост ви предлагаме домашен уют и достъпен лукс за вашата почивка, бизнес събитие и тиймбилдинг в 9 единични, 49 двойни стаи и 4 апартамента. Легловата база е 116 легла с възможност за 54 допълнителни.

Стая Стандарт

Стая Стандарт ви предлага всичко, от което се нуждаете: широка спалня позволяваща или две отделни легла с модерна баня. Всичко е направено максимално за вашата пълноценна почивка.

Стая Делукс

Стая Делукс ви предлага нашето най-ново дизайнерско обзавеждане с цел да се отдадете на 100% на вашата почивка и да се почувствате специални. Стаята включва всичко, от което се нуждаете: широка спалня или две отделни легла с модерна баня с нов дизайн. Всичко е направено максимално за вашата пълноценна почивка.

Тройна стая

Тройната ни стая е широка, с възможност за спалня с единично легло или за три единични легла. Всичко е направено максимално за вашата пълноценна почивка с приятели или семейство.

Апартамент

Апартаментите ни предлагат удобна спалня и разтегателен диван. В банята на ваше разположение са вана и душ кабина.

Икономична стая

Нашата икономична стая със спалня или отделни легла Ви предоставя всички основни неща за Вашата нощувка в хотел Рила Дупница.