fbpx

Вкусната храна - неизменна част от истинската почивка

Нашият екип от готвачи ще се погрижи да се насладите на всяко ваше хапване от закуска до вечеря. Нека да не забравяме и десерта. 

1/4

Ресторант Lucky

Най-новият ни ресторант ви посреща с модерна визия и разнообразно меню, внимателно изготвено да задоволи и най-капризния вкус. Нашите готвачи съчетават традиционни вкусове с модерни акценти, представяйки ястия,  които ви гарантират едно неповторимо кулинарно изживяване.

2/4

Ресторант Рила

Ресторантът очарова своите гости с богато меню, включващо изискани специалитети от българската и европейската кухня. Ресторант Рила и зала Рилена са предпочитано място не само от гостите на хотела, но и при организиране и провеждане на сватбени и семейни тържества, фирмени партита и коктейли.

3/4

Зала Рилена

Зала Рилена ви посреща с изчистена визия и стил. Интериорните детайли създават усещане за топла и уютна атмосфера. Цветовете, подбрани с вкус и финес, предопределят модерна интерпретация на вечната класика.

4/4

Лоби бар и градина

Независимо дали искате да прекарате време с приятели или да си откраднете малко време сами, нашият лоби бар предлага възхитително преживяване, което допълва престоя ви.

През топлите месеци на годината, може да се насладите и на красивата ни градина с басейн.