Нашият конферентен център

Хотел Рила предлага перфектни условия за вашето фирмено мероприятие. Конферентният център разполага с 4 напълно обновени модерни зали, с адаптивен капацитет от 35 до 110 места.

 

0

конферентни зали

0

кв.м. пространство за събития

0

леглова база

0

ресторанта и лоби бар

Зала Рилена

227 кв. м.

до 160 души

Зала Рилена е ресторант с градина и може да се използва като най-голямата от четирите конферентни зали, изцяло реновирана. Разположена е на партерен етаж, изключително просторна и естествено светла, с капацитет от 160 седящи места. 

Залата е елегантна, със собствена кухня и различни декори за събития, което я прави отличен избор както за големи фирмени коктейли и конференции, така и за частни партита и сватби.

Зала Рила

55 кв. м.

до 60 души

Зала Рила е разположена на втория етаж, изцяло реновирана. С оптималната си площ от 55 кв.м. залата е подходяща за провеждане обучения и фирмени събития до 60 души. Разполага със собствена климатизация и вентилация, естествена светлина и съвременно техническо оборудване, като при заявка може да бъде осигурена допълнителна аудио и друга техника, която съответното мероприятие изисква.

Зала Струма

71 кв. м.

до 70 души

Зала Струма е разположена в конферентния блок на последния, панорамен етаж. В съседство е зала Панорама, голямо входно антре, санитарен възел и индивидуален сервиз от ресторанта. Зала Струма е най-уютната от четирите зали, с правоъгълна форма и площ от 71 кв.м. 

Изключително подходяща за провеждането на фирмени обучения и бизнес срещи с капацитет до 70 човека. Ествестно светла с гледка към върховете на Рила планина и центъра на града. Отлична акустика, съвременна звукоизолация и интериор.

Зала Панорама

125 кв. м.

до 100 души

Зала Панорама се намира в конферетния блок на последния, 8-ми етаж, в хотел Рила. Залата впечатлява с модерния си интериор, техническо обезпечаване и панорамна гледка от големите прозорци, разположени от пода до тавана по цялата широчина и дължина на две от стените в залата. 

Собственият бар, индивидуалният сервиз от ресторанта и коктейлната архитектура на залата я правят подходяща както за работни срещи и обучения, така и за бизнес коктейли и частни партита от 100 души.

Размери и капацитет на залите

Оборудване

Четирите конферентни зали в хотел Рила са с гъвкаво премодулиране на пространството, така че максимално да отговарят на нуждите ви. Всяка от залите разполага със:

Цени и оферти

Цени за наем на зали:

Допълнителни услуги:

Предложенията са на база примерни менюта. Бихме могли да изготвим индивидуална оферта с преференциални условия, изцяло съобразена с вашия вкус и предпочитания.